Afzetpalen met trekband

Hier vindt u een selectie van onze -Beltrac- afzetpalen. Kies de paal die het best past in het milieu waar u deze wilt gebruiken. Lengtes van de trekbanden variëren van 2 tot 22 meter. Wij hebben discrete afzetpalen, bijvoorbeeld voor uw receptie of ingang naar uw restaurant, maar ook opvallende palen voor plekken waar veiligheid op de werkvloer belangrijk is.

De afzetpalen zijn ook leverbaar met een informatiebord in A3 of A4 formaat (zowel staand als liggend).

Onderaan de pagina ziet u onze afzetpalen voor industrieel gebruik. Hierbij valt te denken aan plekken waar intensief met vrachtwagens en heftrucks gereden wordt of bijvoorbeeld op vliegvelden. Ons meest robuuste product is de Jettrac die gebruikt wordt door vliegmaatschappijen om passagiers op een veilige manier de weg naar terminal of bus te laten vinden.

 


De professionele keuze

Beltrac Premium

€ 166,00

Afzetpaal gemaakt in Duitsland en speciaal ontwikkeld voor vliegvelden. De afzetpaal voldoet aan strenge eisen voor kwaliteit en afwerking. Wanneer alleen het beste goed genoeg is!

Meer informatie hier
De voordeligste optie

Basicline

€ 79,00

Een eenvoudige afzetpaal in de kleur zwart of zilver met uittrekbaar afzetlint van 3 meter. Voor een omgeving waar de afzetpaal niet dagelijks intensief gebruikt wordt.

Meer informatie hier
Buitengebruik

Basic Signal

€89,99

Een robuuste afzetpaal in kunststof voor gebruik buitenshuis. De afzetpaal valt op door de felle gele kleur en het 3 meter lange geel-zwarte afzetlint.

Meer informatie hier

Hoe wilt u de afzetpalen vastmaken?

Al onze afzetpalen zijn bestelbaar met onderstaande voeten, afhankelijk van uw wensen.

Ons assortiment 

Wij hebben een compleet aanbod van afzetpalen met trekband voor alle mogelijke toepassingen.

Aanbevolen door onze productspecialist 

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

per pagina

Referenties - Afzetpalen 

Onze afzetpalen van Beltrac zijn van de allerbeste kwaliteit en worden geproduceerd in Duitsland. Gebruikt door tal van vliegvelden over de gehele wereld. In Zweden leveren wij oa aan Stockholm-Arland Airport, Stockholm-Bromma-Airport en Gothenburg-Landvetter. In Nederland leveren wij oa aan het koningshuis, TU Delft en het Jeroen Bosch museum. 

 

Case - Bravida Arena