Beltrac Imprint Classic - Afzetpaal met eigen bedrukking (2,3m-3,7m)

SKU: BELTIMPRINT-PREM

Afzetpaal van het Duitse Viaguide - een premium afzetpaal speciaal ontwikkeld voor hogere belasting en een veel gebruikt op luchthavens over de gehele wereld. Hier in een uitvoering voorzien van eigen bedrukking op de trekband. Wenst u de afzetpaal permanent te plaatsen bestaat de mogelijkheid door bevestiging middels magneetvoet, vastgeschroefde of verzonken voet. Het uiteinde van de trekband maakt u eenvoudig vast aan een volgende afzetpaal of u kunt deze vasthaken direct aan een muur dmv een muurbevestiging.


Belangrijk! Gelieve uw grafische materiaal aan te leveren in EPS of PDF formaat samen met uw orderbevestiging of offerteaanvraag. Hierna zullen wij een drukproef naar u sturen ter goedkeuring. Levertijd na goedgekeurde drukproef bedraagt ca 2 tot 3 weken. Beschikbaarheid: 2-3 weken

1 x Sjabloon kosten Beltimprint   +€ 95,00
Product sheet Product sheet
Uw voordelen
1

Groot aanbod - Wij hebben Nederlands grootste aanbod producten voor afbakenen, afzetten, signaleren.

2

Snelle leveringen - Levering binnen 1-3 dagen voor voorraad producten.

3

1-5 jaar garantie op ons hele assortiment. 3 jaar functionaliteitsgarantie op onze Beltrac producten.

4

Groot servicecenter en productie - Wij kunnen service verlenen op alle Beltrac producten. Ieder bandmechanisme is voorzien van een batchnummer welke wordt toegedeeld tijdens de montage. De componenten zijn daardoor gemakkelijk te vervangen bij onderhoud/ service.

Beschrijving

Details

Productspecificatie:

Bandlengte: 2,3-3,7m  

Breedte band: 5cm  

Kleur: Zilver, mat chroom of zwart  

Document

 

Veel gestelde vragen / FAQ

Stuur uw vraag

No Faqs Found !