Café afzetting met bedrukking voor terras

Restaurant Geisha Sushi & Bar nam contact met ons op over het maken van een terras aan de voorzijde van het restaurant. Ze wilden de ruimte graag opnieuw indelen en duidelijker en beter de ruimte benutten. Na eerst offertes aangevraagd te hebben bij diverse aannemers vonden ze dit te duur worden. Uiteindelijk hebben ze voor onze flexibele afzetting gekozen met behulp van café banners. Wij ontvingen de maten van het af te zetten gebied en twee weken later konden we de roestvrijstalen afzetpalen en doeken voorzien van bedrukking op pvc (gemakkelijk schoon te houden) leveren. En dit alles voor minder dan 1 100eur.

"Ik ben zeer tevreden met de producten die we geleverd kregen. Bedankt voor jullie uitstekende hulp- Kenny, HK Sushi & Wok"

Meer informatie over onze café afzettingen vindt u hier

Geef een reactie