Bestellen
U kunt bij ons bestellen via onze site afzetting24.nl, per telefoon of mail.

Telefoon
+46 31-308 83 43

E-post
info@afzetting24.nl

Adresgegevens
Snelder Gruppen AB
Ingenjorsgatan 9
411 19 Gothenburg
Sweden


Wat gebeurd er nadat ik een bestelling geplaatst heb?
Wanneer u bij ons besteld ontvangt u altijd binnen één werkdag een bevestiging per mail waarin de verwachte leverdatum en de contactgegevens van uw verkoper vermeld staat. Vergeet niet uw bestelling op juistheid te controleren.
Kredietwaardigheid
Wij controleren altijd de kredietwaardigheid van onze klanten. Indien wij van mening zijn dat deze niet voldoet nemen wij contact met u op en krijgt u de mogelijkheid om vooraf te betalen.

Hoe betaal ik en wat kost het?
Wij factureren in euros en omdat wij in Zweden gevestigd zijn en dit onder intracommunautaire leveringen valt wordt er geen btw in rekening gebracht voor leveringen aan bedrijven. Ons BTW nummer is SE556574387801.

Transport
Transportprijs en eventuele kosten voor verpakking zijn direct zichtbaar in uw kassa op afzetting24.nl. Onze transportprijzen gelden voor levering in heel Nederland. Laagste prijs voor levering is 8,90. Voor levering buiten Nederland kunt u contact opnemen met één van onze verkopers.

Betaalwijze
Bij ons kunt u betalen per factuur met betalingstermijn 30 dagen of vooraf.

Facturatie
Bij verkoop middels factuur achteraf geldt een betalingstermijn van 30 dagen. Geleverde goederen blijven eigendom van afzetting24.nl totdat het gehele bedrag aan ons is voldaan. Leveringsvoorwaarden volgens branche aanbevelingen in NL-09.

Rente
Volgens de Zweedse wetgeving 1975:635 hebben wij het recht een rente te berekenen van 8 procent over uitstaande bedragen die vervallen zijn.

Wanneer krijg ik mijn producten en hoe worden deze toegestuurd?

Levertijd
Onze artikelen worden na bestelling geproduceerd en de levertijd bedraagt ongeveer 14 werkdagen. Onze levertijden gelden voor levering binnen Nederland. Voor leveringen buiten Nederland kunt u het best contact opnemen met één van onze verkopers.

Levering
Wij leveren ieder product zo snel mogelijk, waardoor het mogelijk is dat uw order bezorgd kan worden in meerdere leveringen. Wij sturen onze goederen meestal met DHL zodat wij kunnen garanderen dat uw producten veilig bezorgd worden. Leveringen geschieden op werkdagen tussen 08.00 en 17.00. Leveringen uitsluitend op begane grond. Natuurlijk kunnen wij helpen met het naar binnen brengen van de goederen: Neem graag contact op met één van onze verkopers indien u speciale wensen hiervoor heeft. Dan zorgen we voor hulp tegen een vergoeding. Leveringsvoorwaarden volgens branche aanbevelingen NL-09.
Indien u transport zelf wenst te organiseren kunt u dit aangeven bij uw bestelling.


Aanmelden van levering
Het vooraf contact opnemen zodat een leverdag overeen gekomen kan worden met de verzorgen van het transport is mogelijk als extra optie.
Hiervoor zijn 3 manieren:

1    SMS - Alleen mogelijk indien een volledig telefoonnummer vermeld is.
Ontvanger krijgt een SMS bericht waarin een dag voorgesteld wordt. Is de ontvanger tevreden met de leverdag kan deze met "ok" antwoorden uiterlijk om 19:00 op dag van ontvangst van de SMS.
Als dag en tijd niet passen moet de ontvanger bellen met transportverzorger en een tijd afspreken voor levering of de producten halen op terminal.

2    Vaste telefoon - Alleen mogelijk als er geen volledig mobiel nummer aangegeven is.
3    Brief - Als ontvanger niet bereikt kan worden wordt er automatisch een brief verstuurd naar ontvanger. Voor levering aan privé personen is deze optie verplicht.

Verzekering
Alle producten welke verstuurd worden met afzetting24.nl zijn verzekerd. Indien u zelf het transport verzorgd dient u zelf een verzekering af te sluiten.

Waar moet ik aan denken wanneer ik mijn bestelling ontvang?

Controleer altijd uw goederen
Wanneer u onze levering ontvangt is het belangrijk dat u de goederen controleert voordat u de transportdocumenten ondertekent. Zichtbare schade moeten direct op de vrachtbrief worden genoteerd zodat wij uw product kunnen vervangen of de schade kunnen vergoeden.
Niet zichtbare schades dienen zo spoedig mogelijk gerapporteerd te worden, echter uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de goederen. Na deze periode vervalt de mogelijkheid om de schade gedekt te krijgen. Indien u zelf het transport verzorgd heeft dient u contact op te nemen met uw transportbedrijf en de schade regelen.


Waar moet ik aan denken wanneer ik mijn bestelling ontvang?

Transportschade
Als iets tijdens het transport kapot is gegaan, neem dan contact met ons op. Wij zullen u dan helpen. Zie ook bovenstaande, controleer altijd uw goederen.

Garantie
Onze producten hebben 3 jaar garantie op functioneren en fabricagefouten. Deze garantie geldt bij normaal gebruik.

Retourneren producten
U heeft het recht de producten te retourneren binnen één week na ontvangst en nieuwstaat en in de originele verpakking. Bij aanschaf van grotere hoeveelheden materiaal raden wij aan om eerst een proefproduct te bestellen. Terugsturen van producten geldt alleen voor ons standaard assortiment en niet voor speciaal bestelde producten. Neem contact met ons op voor instructies over het terugsturen van bestellingen. De koper staat hierbij voor de transportkosten.

Wat moet ik nog meer weten?

Afzetting24.nl is niet verantwoordelijk voor zgn indirecte kosten of schades zoals bijvoorbeeld het wegvallen van omzet, verhoogde kosten of schades toegediend aan andere zaken dan de geleverde goederen.

Voorbehoud
Het is mogelijk dat onze site drukfouten bevat over prijs of andere gegevens. Door technische verschillen van apparatuur kan het ook gebeuren dat er verschillen in kleurnuances voorkomen. Wij hebben het recht om prijsveranderingen en constructiewijzigingen door te voeren en kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten die buiten onze schuld ontstaan.

Late levering
Als klant is het mogelijk orders te annuleren die niet binnen de overeengekomen leveringstijd geleverd zijn. Eventueel omzetverlies hieruit voortgekomen wordt niet vergoed.

Korting en aanbiedingen
Wij hebben continu campagnes en andere aanbiedingen. Deze staan ieder voor zich. Eventuele kortingscodes kunnen gebruikt worden voor ons standaard assortiment en basis prijzen.