Meest gestelde vragen

Voorwaarden retourneren

 • Retourneren binnen 14 dagen na aankoop

  Als klant van Snelder Gruppen AB kunt geleverde zaken binnen 14 dagen na ontvangst hiervan retourneren. De Koper heeft geen recht op retournering indien de desbetreffende zaken niet tot het standaard-assortiment van Snelder Gruppen AB behoren*.
  De koper mag de verpakking openen en onderzoeken of de geleverde goederen naar wens zijn. Goederen dienen in de originele staat te verkeren waarin Verkoper deze zaken aan Koper had afgeleverd. Alle eventueel geleverde toebehoren dienen met de retourzending meegeleverd worden alsmede de originele verpakking.

  * Bijvoorbeeld bedrukking of op maat gesneden producten

  Het transport geschiedt op rekening en risico van Koper.

  Retournering, reclamering

  Bij retourneren staat koper voor het risico op beschadiging tijdens transport, zorg er daarom voor dat de goederen verpakt zijn in originele verpakking. Bij retourneren raden wij aan gebruik te maken van transportverpakking zodat het product extra beschermd is. De terug te leveren goederen dienen compleet te zijn inclusief toebehoren, gebruiksaanwijzing etc.

  Hoe retourneer ik mijn bestelling?

  Neem contact op ons met onze klantenservice om een retourvracht te bestellen. Verdere instructies voor het terugleveren kunt u vinden op de retourvrachtbrief. Snelder Gruppen AB zal geen transportkosten vooraf betalen.

  Voorwaarden terugbetaling

  Een terugbetaling zal in eerste instantie op zelfde manier geschieden als de oorspronkelijk manier van betalen en zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen.