Vliegveld

Veilige oplossingen om en rond vliegtuigen maakt u met behulp van onze fantastische Jettrac . De robuuste oplossing die weer en wind doorstaat, gebruikt door airlines over de gehele wereld. Stabiel en gemakkelijk te verplaatsen door het soepel lopende wielmechaniek. Het uiteinde van de band is leverbaar met J-haak, magneet of clipbevestiging. De Jettrac is gemaakt van aluminium en kunststof en weegt 55 kg waardoor deze zeer stabiel is. De trekbanden zitten in 2 afzonderlijke cassettes met ieder 22 meter band, goed voor een totale lengte tot wel 44 meter.

Ook leverbaar in versie zonder band, inzetbaar als ontvanger. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor afzetpalen in de terminal raden wij onze Classic serie aan, deze zijn te voorzien van informatiebordjes (A3 of A4) en uiteraard leverbaar met band voorzien van uw eigen bedrukking! Veelal gebruikt in milieus waar intensief gebruik gemaakt wordt van onze producten. De Classic is verkrijgbaar als mobiele versie maar het is ook mogelijk om deze te bevestigen dmv bouten in de vloer of met een magneetplaat die vastgelijmd zit op de vloer.

Voor afbakenen op vaste plekken kunnen wij wandhouders met trekband leveren met lengtes van 2 tot 22 meter. Ook deze banden kunnen worden voorzien van uw eigen logo of tekst. Onze kleinste wandhouders zijn geschikt voor afbakenen bij incheckbalies, toiletten of winkels, de langere banden kunnen ingezet worden in hangars of bij instapplekken.

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina