Beltrac wandhouders met afzetband (2 tot 22 meter)

SKU: wall-mount-beltrac-2-22-m

Onderstaand vindt u een selectie van onze veelverkochte Beltrac Wall Mount wandhouders met trekband die wij uit voorraad kunnen leveren.

Wandhouder met uittrekbare band. Eenvoudig te bevestigen dmv meegeleverde schroeven. Voor het tijdelijk afzetten/ afbakenen van secties in uw magazijn, wachtrij bij de kassa, afdelingen in supermarkten.

Het uiteinde van de band is voorzien van een standaard -Beltrac- connector die eenvoudig te koppelen is aan een Beltrac afzetpaal.

Wilt u het uiteinde aan een muur of ander oppervlak vastmaken, vergeet dan niet uw eindwandhouder te bestellen. Deze kunt u hier vinden
Beschikbaarheid: Binnen 5 werkdagen

€ 99,00

Beschrijving

Details

Kies gewenste lengte van de trekband

Uiteinde van de trekband

  • Alle producten uit de Beltrac serie zijn standaard voorzien van een Beltrac banduiteinde. Indien u de band op een andere manier wilt bevestigen we de banden voorzien met de volgende alternatieven::

Extra informatie

Extra informatie

Bandlengte 2,3m bandkleur rood; 5,4m bandkleur bleuw; 2,3m bandkleur rood-wit; 3,7m bandkleur zwart; 3,7m bandkleur rood; 5,4m bandkleur blauw; 5,4m bandkleur rood; 12,0m bandkleur rood-wit; 22m bandkleur rood-wit
Gewicht 1.0000; 2.0000; 3.0000

Document

 

Veel gestelde vragen / FAQ

Stuur uw vraag

No Faqs Found !